Giacomo Tortu “Jacobs'ta Casusluk” iddiası nedeniyle araştırdı

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Giacomo Tortu, İtalyan milli takım sporcunun kardeşi Filippo, Marcell Jacobs'ta şüpheli bir casusluk savcısı tarafından soruşturuldu.

İle ilgili 
Filippo imundi 
Yayınladı 15 Şubat 2025, 15:29

Sprinter Filippo Tortu'nun kardeşi Giacomo'yu Olimpiyat şampiyonunun dopinginin olası bir kötüye kullanımının kanıtını bulmak için milli takım arkadaşı Marcell Jacobs'ta casusluk için ana şüpheli olarak gören hikaye, savcıya geldi.

Giacomo Tortu, Cyber Agenzia Equalital ile temasa geçecekti

Adı Giacomo Tortu Gallo'nun kendisinin çok yakın bir rol oynadığı bir casusluk ajansı olan Equella'yı içeren soruşturmanın bir parçası olarak Milan Carmine Gallo'nun eski süper komiseri aracılığıyla dikkat çekti.

Özellikle, Tortu Equality'yi yapabilmesini isteyecekti Jacobs Kan Testleri ile ilgili veritabanlarına erişim Çünkü Olimpiyat Altının doping kullanacağı ve Marcell Jacobs ve personeli arasında elinde özel sohbetler yapabileceğinden şüphesi vardı.

Jacobs: “Fidal cumhurbaşkanı tarafından dayanışma beklerdim”

Dün akşam Marcell Jacobs – Bildirildiği gibi La Gazzetta Dello Sport – “Filippo Tortu'nun konuya yabancı olduğunu söylediğinde inanıyorum” ve Söylentiyi İtalyan Atletizm Federasyonu liderlerine yükseltme (Fidal) – “Başkan Stefano Mei'den dayanışma beklerdim”.

Şimdi geriye kalan tek şey, Milanese savcının soruşturmalarının kapatılmasını ve Giacomo Tortu'nun davranışına ilişkin göreceli yargıyı beklemek.