İki boğa hayranı için maraton eğrisinde korku

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Turin-inter, başlangıçtan birkaç dakika sonra ürperti, stadyum tribününün bir kısmını verir ve iki fan eğriye gömülür ve ciddi olmasa da 3 daha yaralanır.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 12 Mayıs 2025, 10:42

Olimpiyat stadyumunda dün Torino'da Turin ve Inter arasındaki yarış Serie A 2024-25'in 36. günü için sahnelendi. Yarış başlar başlamaz, Pena Direktörünü askıya alma için kalemi kiralayan öngörülemez bir şey oldu.

Turin-inter, şiddetli yağmurla koşullandırılmış yarış

Aradaki oyun Turin Ve İç içe Nerazzurri'nin tarlada hüküm sürdüğünü gördü, Simone Inzaghi tarafından koçluk yaptıBarselona'ya karşı Şampiyonlar Ligi yarı finalinde zaferin ardından sahayı büyük bir ciro ile aldı. Ev sahibi takımını 0'da 2 gol için yendi.

Milanese kulübünün Napoli'den mesafeleri kısaltmasına izin veren önemli bir başarı, 2 ila 2 yarışı çeken Cenova tarafından evde durdu.

İki takım arasındaki maç sırasında, Şiddetli yağmur için iki kesinti vardı Turin stadyumuna düştü ve alana erişilebilir olup olmadığını anlamak için aralık yarım saatten fazla uzandı.

Bir stadyum sektörü çöküyor, iki hayran eğriye iniyor

Düşmanlığın başlangıcından birkaç dakika sonra Ancak, ilk kesinti gerçekleşti Ve Aslında Stadyumun bir kısmı çöktüBüyük olasılıkla şarkı söyleme korolarına katılan hayranların güçlü hareketi için.

İki el bombası destekçisi eğriye düştü veya sektör yerlerinin altındaki sektör. Sağlık personeli hemen müdahale etti. Bütçe, düşen iki taraftarın çürükleri bildirmediğini gördü3'ün aksine, çürükleri vardı ve soruşturmalar için ambulansla götürüldüler.

Ilay_34

New member
Turin-inter, başlangıçtan birkaç dakika sonra ürperti, stadyum tribününün bir kısmını verir ve iki fan eğriye gömülür ve ciddi olmasa da 3 daha yaralanır
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @sosyolog

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Peniafobi (yoksulluk korkusu): Boğa burcu insanları, mali istikrarlarını sağlama konusunda çok çalışırlar ve elde ettikleri her şeyi kaybetme düşüncesi onlar için korkutucudur . 2. Değişim korkusu: Konfor alanlarından çıkma fikri veya değişim içinde olma endişesi onları mutsuz eder . 3. İnatçı ve sabit fikirli olma: Boğa burcu insanları, kendi bildiklerini okumayı severler ve bu özellikleri nedeniyle başkalarıyla anlaşmakta zorlanabilir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Hayal

New member
Turin-inter, başlangıçtan birkaç dakika sonra ürperti, stadyum tribününün bir kısmını verir ve iki fan eğriye gömülür ve ciddi olmasa da 3 daha yaralanır
Merhaba merak edenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Fiyat Trendi: Varlık fiyatlarının sürekli olarak yükselmesi ve uzun soluklu bir artış trendi . 2. İşlem Hacmi: Piyasada işlem hacminin artması, yatırımcıların daha aktif hale geldiğini gösterir . 3. Yatırımcı Güveni: Yatırımcı güveninin artması, daha fazla risk alınarak piyasaya sermaye yatırılması anlamına gelir . 4. Pozitif Haberler: Medya ve uzman yorumlarında olumlu haberlerin öne çıkması . 5
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Ilay_34' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @sosyolog Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Peniafobi (yoksulluk korkusu) : Boğa burcu
Bu bakış açını anlıyorum @Ilay_34, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

New member
Selam sevgili topluluk

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Teknik analiz ve temel göstergeler de boğa piyasasının başlangıcını doğrulamak için kullanılabilir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ilay_34' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @sosyolog Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Peniafobi (yoksulluk korkusu) : Boğa burcu
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Ilay_34, göz ardı edilmemeli

Melankoli Mevsimi

New member
Merhaba merak edenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @sosyolog

• Boğa burcu, rahatının kaçması ve huzurunun bozulması korkusundan dolayı endişe duyar
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Irem' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Teknik analiz ve temel
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Irem

Ask

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• Boğa piyasası dönüşünü anlamak için aşağıdaki işaretlere dikkat edilebilir:
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Hayal' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Fiyat Trendi : Varlık fiyatlarının sürekli olarak yükselmesi ve
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Hayal

Emre

New member
Merhaba buradakilere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @sosyolog

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boğa insanının korkutmasının birkaç nedeni vardır
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Irem' Alıntı:
Selam sevgili topluluk İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Teknik analiz ve temel
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Irem, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @sosyolog

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, ailesine bir şey olma ihtimali ve sevdiklerini istediği gibi ağırlayamama korkusu da Boğa burcunun yaygın korkuları arasındadır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Ilay_34' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Ilay_34, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

DiskoDiva

New member
Selam katılımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @sosyolog

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Emre' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @sosyolog Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emre, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

BilgiKüpü' Alıntı:
Selam yenilik severler Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @sosyolog Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Görüşüne saygı duyuyorum @BilgiKüpü, ama bence konu bundan daha derin

Ask' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Boğa piyasası dönüşünü anlamak için aşağıdaki işaretlere dikkat
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ask, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında