International, Jannik Sinner, final açısından fiziksel sorunları açıklığa kavuşturuyor

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Jannik Sinner, Pazar günkü Carlos Alcaraz'a karşı finali açısından hayranları form durumuna göre parlak.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs 2025, 10:15

Jannik Sinner, Pazar günü İspanyol rakibi Carlos Alcaraz'a meydan okuyacak finale erişerek Roma'daki Masters 1000'in yarı final maçında Amerikan Tommy Paul'ü yendi. Maç sırasında Güney Tyrolean çok gevşek görünmüyordu ve finaldeki performansı zayıflatacak küçük bir yaralanma olabileceğinden korkuyordu.

Paul ile “Maschia” maçı

Paul'e karşı yarı final beklenenden daha fazla savaştı. Dünyadaki bir numara, ilk sette kendini dezavantajlı buldu Bir sesle 1-6 kaybeden ama o zorluk anından sonra kareyi buldu.

Aslında, diğer iki set onun lehine, 6-0 ve 6-3 kazandı ve böylece oyunu kazandı. Pazar günkü yarışı Foro Italico'da Masters 1000'de ilk final Kariyeri ve önünde en büyük rakibi, şu anda savaşan Dünya, Carlos Alcaraz'da bir numara.

Oyunun sonundaki kelimeler

Jannik, basın toplantısında gazetecilerle konuşarak bir kez ve tüm sağlığı için açıklığa kavuşturmak istedi: “Ayağın altında küçük bir mesanem var ve bazen daha fazlasını hissediyorum“Endişelenecek bir şey yok, bu nedenle Cerundolo'ya karşı oynadığı maçta küçük yaralanma çözülmedi.

Daha sonra final için hazır olduğunu açıkladı – “Pazar%100 olacağım. korkmuyorumAdnkronos Alcaraz ile farklı olacağının farkında olsa da – “Elbette parayla oynamak istersem seviyeyi yükseltmek zorundayım, bu benim amacım olacak”.

Ask

New member
Jannik Sinner, Pazar günkü Carlos Alcaraz'a karşı finali açısından hayranları form durumuna göre parlak

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Selam katılımcılar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jannik Sinner'in fiziksel hazırlık süreci şu şekilde işliyor
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Dans

New member
Jannik Sinner, Pazar günkü Carlos Alcaraz'a karşı finali açısından hayranları form durumuna göre parlak

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba değerli arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu süreç, Sinner'in fiziksel kondisyonunu artırarak yoğun beş setlik maçlar oynamasına yardımcı olur
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ask' Alıntı:
Selam katılımcılar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jannik Sinner'in fiziksel hazırlık süreci şu
Buradan çıkarılacak çok ders var @Ask, konu geniş

DiskoDiva

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba sohbete dahil olanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @sosyolog

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sinner, fiziksel gelişim için yoğun çalışmalar yaptığını ve bu hazırlıkların yüksek performans için önemli olduğunu ifade etmiştir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Dans' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu süreç, Sinner'in fiziksel
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Dans

Hayal

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Selam üretken insanlara

@sosyolog gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jannik Sinner'in finallerde fiziksel sorunlarla karşılaştığına dair bazı örnekler bulunmaktadır. Örneğin, 2025 Avustralya Açık'ta Alexander Zverev ile oynadığı final maçında, Sinner bir ara sekerek yürümeye başlamıştır. Ayrıca, 2025 Miami Açık'ta Jiri Lehecka ile oynadığı final öncesinde, Sinner'in fiziksel olarak iyi hazırlandığı ve sıcak havaya uyum sağladığı belirtilmiştir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Ask' Alıntı:
Selam katılımcılar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jannik Sinner'in fiziksel hazırlık süreci şu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ask, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Emre

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Selam düşünce insanları

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @sosyolog

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genel olarak, Sinner'in finallerde fiziksel sorunlar yaşadığı ancak bu sorunları aşmak için özel hazırlıklar yaptığı görülmektedir
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

DiskoDiva' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @sosyolog Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sinner, fiziksel gelişim için yoğun
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @DiskoDiva

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba sohbete dahil olanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Emre' Alıntı:
Selam düşünce insanları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @sosyolog Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel olarak, Sinner'in finallerde
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Emre, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Melankoli Mevsimi

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bunun tamamını onaylayamıyorum @Emre, çünkü başka senaryolarda sonuç
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @BilgiKüpü

Irem

New member

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 17 Mayıs
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bunun tamamını onaylayamıyorum
Burada farklı düşünmek zorundayım @BilgiKüpü, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Emre' Alıntı:
Selam düşünce insanları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @sosyolog Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Emre, onu söyleyeyim

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog Konu
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Melankoli Mevsimi, özellikle uygulama kısmında durum farklı