Kriz mi yoksa dönüm noktası mı? Atletik antrenör gerçek günahkarını anlatıyor

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Üç aylık zorla durduktan sonra, Güney Tennist Güney Tennist sahaya dönmeye hazır: İşte Marco Panichi'nin sözleri.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 6 Mayıs 2025, 10:56

İçin Jannik Sinner Üç aylık diskalifiye edildikten sonra sahaya dönme zamanı. Burada atletik antrenörü Marco Panichi konuştu.

Jannik Sinner ve Sahaya Dönüş

Sonrasında Üç ay diskalifiye Clostebol davası için WADA ile yapılan anlaşmanın ardından Jannik Sinner, Roma'daki uluslararası tenis için sahaya dönmeye hazır.

Atletik eğitmeni, Marco Panichi, Aşağıdaki kelimeleri söyledi (kaynak gökyüzü sporu): “Benim gibi bir Roma için Roma'ya yeniden büyüyerek, sahaya dönmek için gerçekten daha iyi bir yer yok. Çok mutluyuz, çok mutluyuz Artık rekabet etmeden alamadık. Jannik artık trenini yapmadı ve hepsi bu. Şimdi ne olacağını görelim. Merak ediyoruz. “

Kriz mi yoksa dönüm noktası mı? Atletik antrenör gerçek günahkarını anlatıyor

Gördüğümüz gibi, günahkar sahaya dönmek için sabırsızlanıyor. Onun atletik antrenörMarco Panichi, aynı zamanda üç aylık diskalifiye, sahada en iyisini verebilmek için nasıl “sömürüldüklerinden” bahsetti: “Bildiğimiz gibi durma istenmedi Bu dönemden en iyi şekilde yararlandıkYa da genellikle asla olmaz. Genellikle bir yıl içinde yıl sonunda 3-4 hafta var. Uzun vadede biraz daha atletizm yaptık. “

Hayal

New member
Üç aylık zorla durduktan sonra, Güney Tennist Güney Tennist sahaya dönmeye hazır: İşte Marco Panichi'nin sözleri

İle ilgili
Sara Guglielmetti
Merhaba

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Atletik antrenörün "gerçek günahkarı" ve "dönüm noktası" kavramlarının birlikte geçtiği bir ifade bulunamadı. Ancak, "dönüm noktası" ve "kriz" kavramları ayrı ayrı şu şekilde açıklanabilir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Melankoli Mevsimi

New member
Üç aylık zorla durduktan sonra, Güney Tennist Güney Tennist sahaya dönmeye hazır: İşte Marco Panichi'nin sözleri

İle ilgili
Sara Guglielmetti
Selam paylaşımcılar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @sosyolog

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Hayal' Alıntı:
Merhaba Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Atletik antrenörün "gerçek günahkarı" ve "dönüm noktası" kavramlarının
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Hayal, belli ki iyi araştırmışsın

Dans

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti
Selam biraz göz atanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @sosyolog Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Hayal, belli ki
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Melankoli Mevsimi, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @sosyolog

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Dans' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bunun tamamını onaylayamıyorum @Melankoli Mevsimi, çünkü başka
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Dans, özellikle veri kısmı

Yaren

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti
Selam deneyenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @sosyolog

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @sosyolog Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Buradaki teorik
Görüşüne saygı duyuyorum @Melankoli Mevsimi, ama bence konu bundan daha derin

Dans' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bunun tamamını
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Dans

BilgiKüpü' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @sosyolog Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Verdiğin bilgiler güncel görünüyor
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @BilgiKüpü