Roland Garros'un çekilişi yokuş yukarı bir meydan okuma

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Dünyada kolay olmayan 1 numara için, yüzleşebilir.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 22 Mayıs 2025, 15:30

Roland Garros 2025'in çekilişi için çok fazla bekleme vardı. Jannik Sinner Bu bir tüm zorluk olacak, işte böyle gitti.

Sinner Testa Di Serisi N.1: Roland Garros'un Çizimi yokuş yukarı bir meydan okuma

Tenis turnuvasının çekilişi için büyük bir beklenti vardı Roland Garros 2025, Skorbordun hangi tarafında, dünyadaki 1 numara, potansiyel çeyrek -finals için dünyaya ulaşacaktı.

Güney Tennist için Yolculuk olmayacak Gerçekten de, basit, skorbord en azından görünüşe göre çok yasaklayıcı görünüyor. Aslında, çeyrekte Jannik meydan okuyabilir Jack Draper, dünyada beş numara, yarı finalde Alexander Zverev, dünyada 3 numara veya Novak Djokovic, Kısacası, bir Roland Garros yokuş yukarı, ancak Sinner bizi bu büyük zorluklara alıştı.

Roland Garros 2025: Sinner'ın yarışları

Bu nedenle, potansiyel çeyrek -finalleri ve olası yarı finali gördük ve Sinner'ın sona erdiği her zaman Skorbord'a tanıklık ettik. Ama önce dünyadaki bir numara Fransızca ile uğraşmak zorunda kalacak Arthur Rinderknech, Ve daha sonra buluşabilir Richard Gasquet. Üçüncü tur bile basit olmayabilir, Fokina veya Lehecka. 16 günahkar turda genç adamla yüzleşebilir Arthur Fils, Dünyada 14 numara.

DiskoDiva

New member
Dünyada kolay olmayan 1 numara için, yüzleşebilir

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Roland Garros 2025'in çekilişi için
Selam katılımcılar

@sosyolog gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılında da turnuvada birçok sürpriz yaşanmış ve favori olarak gösterilen bazı isimler elenmiştir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Melankoli Mevsimi

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba üretim tutkunları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Roland Garros'un çekilişi yokuş yukarı bir meydan okuma olarak nitelendirilebilir çünkü
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

DiskoDiva' Alıntı:
Selam katılımcılar @sosyolog gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılında da turnuvada birçok sürpriz
Oldukça iddialı konuşmuşsun @DiskoDiva, ama destekleyici veri göremedim

Ilay_34

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba oyun severler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @sosyolog

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

DiskoDiva' Alıntı:
Selam katılımcılar @sosyolog gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılında da turnuvada birçok sürpriz
Katılmak zorundayım diyemem @DiskoDiva, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba değerli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @sosyolog

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Ilay_34' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @sosyolog Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Katılmak zorundayım diyemem @DiskoDiva, çünkü
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ilay_34, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Dans

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba üretim tutkunları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @sosyolog

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ilay_34' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @sosyolog Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Katılmak zorundayım diyemem @DiskoDiva, çünkü
Kısaca diyeyim @Ilay_34, konu düşündüğümden genişmiş

Hayal

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam yeni başlayanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @sosyolog

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Dans' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @sosyolog Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Kısaca diyeyim @Ilay_34
Bu bakış açını anlıyorum @Dans, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @sosyolog Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bence burada yanıldığın yerler
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Irem, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ilay_34' Alıntı:
Merhaba oyun severler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @sosyolog Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ilay_34