Sinner, WADA ile Clostebol davasında anlaşma: Üç aylık diskalifiye

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Dünyadaki 1 numara 9 Şubat'tan 4 Mayıs'a kadar durdurulacak.

İle ilgili 
Sara Guglielmetti 
Yayınladı 15 Şubat 2025, 11:48

Resmi, WADA arasındaki anlaşma bulundu ve Jannik Sinner Clostebol vakası için. Mavi tenis oyuncusu üç aylık bir diskalifiye hizmeti verecektir.

Sinner, WADA ile Clostebol davasında anlaşma: Üç aylık diskalifiye

Güney Tennist Jannik Sinner ve Dünya Anti -Doping Ajansı, Wada, Clostebol davası için anlaşmayı buldular. Dünyadaki 1 numara bir tane hizmet etmek zorunda kalacak Üç aylık diskalifiye. Ama işte Wada'nın duyurusu: “İtalyan tenis oyuncusu davasının çözümü için bir anlaşma, üç aylık bir dönem kabul edilemez bir süre kabul edilemez bir şekilde kabul edilemez bir doping kuralının ihlali için onu olumlu bir teste yönlendiren Clostebol, Mart 2024'te yasaklanmış bir madde. ” Bu nedenle CAS'a itiraz resmi olarak geri çekildi. Wada, Sinner'ın hile yapma niyeti olmadığını ve klostebol'e maruz kalmasının, personelinin üyelerinin ihmali olarak bilmeden gerçekleştiğini fark etti. Böylece Jannik Sinner ile bağlantılı doping davasını kapatır. Bu nedenle 4 Mayıs'a kadar durdurulacak. 7-18 Mayıs tarihleri arasında Roma'da İtalya'nın uluslararası olduğunu hatırlıyoruz.

Jannik Sinner: “Bu dava neredeyse bir yıldır üzerimde asılı kalıyordu”

Dolayısıyla Sinner ve Wada arasında anlaşma bulundu. Mavi üç aylık bir diskalifiye hizmeti verecektir. İşte onun ilk sözleri: “Bu dava neredeyse bir yıldır üzerimde asılı kalıyordu Ve duruşma, belki de sadece yıl sonuna varacak bir karar olarak uzun bir zaman geçirdi. Ekibimden her zaman sorumlu olmayı kabul ettim Ve WADA'nın sert kurallarının sevdiğim spor için önemli bir koruma olduğuna inanıyorum. Bu temelde WADA teklifini bu prosedürü üç aylık bir ceza temelinde çözmek için kabul ettim. “