Udinese, Oumar Solet Cinsel Şiddet Araştırdı: Şok Raporu

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Fransız futbolcuya 32 yaşındaki bir İtalyan kızı bildirmek için: bir soruşturma açıldı.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 15 Mayıs 2025, 10:43

Udinese'nin Fransız savunucusu, OUMAR SOET, Cinsel şiddet için soruşturuldu: 32 yaşındaki bir İtalyan kız onu kınadı. İşte olanlar.

Udinese, Oumar Solet cinsel şiddet ile suçlanan futbolcu

Dün söylentiler, Udine'de suçlanan profesyonel bir futbolcu hakkında dolaşmaya başladı. cinsel şiddet. Bugün Messagero Veneto Futbolcunun adını veya 25 yıllık Fransız defans oyuncusu Oumar Solet'in tam olarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.Udinese.

Futbolcuyu bildirmek için 32 yaşında bir İtalyan kız. İşte Carabinieri'ye olan hikayesi.

Udinese, Oumar Solet Cinsel Şiddet Araştırdı: Şok Raporu

32 yaşındaki bir İtalyan kız tarafından cinsel şiddet ile suçlanan futbolcu bu nedenle Oumar Schound. Kurbanlar tarafından sağlanan yeniden yapılanmaya göre, o, solet ve bir grup Fransız arkadaş akşamı bir yerde geçirdi. Kız daha sonra savunmacının ve arkadaşlarının onlarla birlikte Solet'in evine gitmeleri için davetini kabul ederdi: “Sarhoştum, ama hala olanlarla ilgili olarak muhalefetimi gösterdim. ” Bir zamanlar evden çıkmış olan kadın, hemen ziyaret edildiği acil servise gitti, daha sonra belki de emrini uyaran sağlık çalışanları ile gitti. Şimdi müfettişler, kadının anlattığı gerçeklerin doğruluğunu tespit etmek için araştırmak zorunda kalacaklar. Bildirildiği gibi Gazzettino Oumar Solet'in iki arkadaşı da, Kız rıza gösteriyordu.

DiskoDiva

New member
Fransız futbolcuya 32 yaşındaki bir İtalyan kızı bildirmek için: bir soruşturma açıldı

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam düşünce insanları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Emre

New member
Fransız futbolcuya 32 yaşındaki bir İtalyan kızı bildirmek için: bir soruşturma açıldı

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba okuyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

DiskoDiva' Alıntı:
Selam düşünce insanları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Katılmak zorundayım diyemem @DiskoDiva, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilay_34

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba fikirleri olanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @sosyolog

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

DiskoDiva' Alıntı:
Selam düşünce insanları Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @DiskoDiva, bence de durum böyle ilerliyor

Irem

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Herkese selamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @sosyolog

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Emre' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Katılmak
Bu bakış açını anlıyorum @Emre, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Dans

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam dostlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @sosyolog

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Irem' Alıntı:
Herkese selamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @sosyolog Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu bakış açını anlıyorum @Emre, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Irem, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba soru sahipleri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @sosyolog

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ilay_34' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @sosyolog Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilay_34

Melankoli Mevsimi

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Selam teknoloji dostları

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @sosyolog

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @sosyolog Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @BilgiKüpü, çünkü değişken çok fazla

Yaren

New member

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Merhaba soru sahipleri

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @sosyolog

@sosyolog, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @sosyolog Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Bu kadar net konuşmak mümkün
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Melankoli Mevsimi, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @sosyolog Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Açıkçası
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @BilgiKüpü, çünkü değişken çok fazla

Dans' Alıntı:
Selam dostlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @sosyolog Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu konuyu yaşayan biri
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Dans