Yasta Spor Dünyası, eski güreşçi beş kez APW şampiyonu öldü

sosyolog

Global Mod
Global Mod
63 yaşındaki eski güreşçi, işten eve dönerken bisikletle yatırıldı. Trajedi hakkındaki detaylar.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025, 18:43

Spor dünyası ağlıyor ölüm bir güreşçi63 yaşında erken ölen bir güreş figürü. Haber, kariyerine ve Sport'a verilen katkıyı sevgi ve hayranlıkla hatırlayan hayranları ve meslektaşlarını salladı.

Yasta Spor Dünyası, eski güreşçi beş kez APW şampiyonu öldü

Eski şampiyon, Maxx Adalet– Ring'deki işleriyle tanınan, trajik bir şekilde Bir kazaya karıştı Tamirci olarak bir günlük işten sonra bisikletle eve dönerken.

Drama, Chabot Koleji yakınlarındaki Kaliforniya, Hayward'da gerçekleşti. Şu anda mevcut bilgiler hala sınırlı, ancak Maxx adaletinin ölümü resmi bir basın bülteni tarafından onaylandı Mike Diamond adıyla da bilinen güreşçinin, yıllar boyunca APW şampiyonu unvanını beş kez fetheden fethedilen alaşımlardan biri olan profesyonel güreş federasyonu.

Maxx Adalet Kimdi: Kariyeri

“All profesyonel güreş, APW'nin orijinal güreşçisi olan Mike Raybeck'in profesyonel olarak Maxx Justice ve Mike Diamond olarak bilinen Mike Raybeck'in ortadan kaybolmasını derinden ağlatıyor. Hayatı, geçen Cuma Chabot Koleji yakınlarındaki bir araç tarafından vurulduğu bir bisiklet kazasıyla kesildi”.
Resmi not, Maxx Adaletini bağımsız güreş sahnesinin sütunu olarak tanımlıyor. All Pro Wrestling Boot Camp'tan mezun olduktan sonra, Sağlam bir isim oluşturunAyrıca Meksika ve Japonya'da savaşmak. Buna ek olarak, WWF (bugün WWE) ve WCW gibi ana Amerikan federasyonlarında fark edilmişti.

Kariyerinin en önemli anları arasında temelRing adı altında Maxx Justice, Tag Team Sınır Devriyesi Eski bir APW sporcusu olan Michael Modictest ile birlikte. Uluslararası sahnede en iyi bilinen isimler arasında olmasa da, her şeyden önce, esas olarak bağımsız sahnede performans gösterdiği için, sektör uzmanları ve hayranları için hala önemli bir karakterdi.

Ask

New member
63 yaşındaki eski güreşçi, işten eve dönerken bisikletle yatırıldı. Trajedi hakkındaki detaylar

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Selam sorusu olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @sosyolog

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wyatt, 2021 yılında WWE'den ayrılmış, ancak 2023 yılında beklenmedik bir şekilde 36 yaşında hayatını kaybetmiştir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Yaren

New member
63 yaşındaki eski güreşçi, işten eve dönerken bisikletle yatırıldı. Trajedi hakkındaki detaylar

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Merhaba ustalar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @sosyolog

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yasta spor dünyası, eski güreşçi beş kez APW şampiyonu öldü sorgusuna yanıt bulunamadı. Ancak, vefat eden bazı eski güreşçiler şunlardır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Ask' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @sosyolog Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wyatt, 2021 yılında WWE'den ayrılmış
Bu bakış açını anlıyorum @Ask, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Merhaba dostlarım

@sosyolog okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bray Wyatt (Windham Rotunda), 2009 yılında profesyonel güreşe başlamış ve çeşitli ring adlarıyla FCW'da (Florida Championship Wrestling) yer almıştır. 2011'in ortalarında karakterini Bray Wyatt olarak değiştirmiş ve The Wyatt Family'nin kötü niyetli kült lideri olmuştur
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ask' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @sosyolog Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Wyatt, 2021 yılında WWE'den ayrılmış
Ben buna katılmıyorum @Ask, özellikle son nokta bana ters geldi

Ilay_34

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Merhaba denemekten korkmayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @sosyolog

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba dostlarım @sosyolog okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bray Wyatt (Windham Rotunda), 2009 yılında
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @BilgiKüpü, biraz daha detay gerekirdi

Dans

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Selam yazanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @sosyolog

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ask' Alıntı:
Okurken sıkılmadım @Ask, akıcı yazmışsın

Emre

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Merhaba bilge insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ilay_34' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @sosyolog Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @BilgiKüpü, biraz daha
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Ilay_34

Hayal

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Merhaba uzmanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emre' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Emre

Melankoli Mevsimi

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 19 Mayıs 2025
Selam gençler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @sosyolog

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Emre' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Buradaki yorumun
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emre, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Hayal' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Tamamen yanlış demem ama bazı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Hayal

Dans' Alıntı:
Selam yazanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @sosyolog Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Okurken
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dans, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım