Yurtiçi kazadan sonra yanıklarla hastaneye yatırıldı

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Lucio olarak bilinen Lucimar Ferreira, iç kazanın neden olduğu Burns için Brezilya'ya koştu. İşte böyle.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs 2025, 12:04

Yerli kazalar, genellikle hafife alınan, ancak yanıklar gibi ciddi sonuçları olabilecek en yaygın kaza nedenlerinden birini temsil eder. Dün, 16 Mayıs Cuma, bu tür bir bölüm eski savunmacıyı içeriyordu Luciohastanede yatan Evdeki yanıklar nedeniyle. İşte koşullarıyla ilgili ilk güncellemeler.

Lucio korkusu: Burns için hastaneye yatırılan Brezilyalı defans oyuncusu

2002 Dünya Kupası'ndaki Brezilya'nın zaferindeki kilit figür Lucio olarak bilinen Lucimar Ferreira da Silva, São Paulo, Palmeiras, Internacional, Bayern Münih ve Inter. Nerazzurri ile üç Bundesliga başlığı, bir Dünya Kupası (2002) ve iki Konfederasyon Kupası da dahil olmak üzere her olası kupayı kazandı. Ha kariyerini tamamladı Profesyonel bir futbolcu olarak 2019.

Bugün 47 yaşında, ünlü Triplet 2010'un Inter'in eski Brezilyalı savunucusu, Brasilia'daki bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde hastaneye kaldırıldı. Burns vücudun farklı bölgelerinde bildirildi Yurtiçi kazadan sonra.

Lucio korkusu, iç kazadan sonra yanıklarla hastaneye yatırıldı: nasıl

Lucio, bize neden olan bir iç kazanın ardından Brasilia'daki bir hastanede hastaneye yatırıldı. GloboesportSağlık Tesisinin olayla ilgili nasıl ayrıntı vermediğini, ancak eski savunmacının yoğun bakım ünitesinde halledildiğini doğruladı ve sonuçta bilinçli ve istikrarlı.

Ayrıca yakında açıklandı başka bir özel hastaneye devredilecek. Son Tıbbi Güncelleme raporları:

“Hasta istikrarlı, bilinçli ve geçerli bir tıbbi ekibin bakımı altındadır. Burns tedavisi için özel tıbbi izleme alır”.

Hayal

New member
Lucio olarak bilinen Lucimar Ferreira, iç kazanın neden olduğu Burns için Brezilya'ya koştu. İşte böyle

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Selam herkese iyi sohbetler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yurtiçi bir kazada yanıklarla hastaneye yatırılan kişi hakkında bilgi bulunamamıştır. Ancak, yanık vakalarında hastaneye yatış gerekliliği, yanığın derecesine ve etkilediği vücut bölgesine bağlı olarak değişir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Melankoli Mevsimi

New member
Lucio olarak bilinen Lucimar Ferreira, iç kazanın neden olduğu Burns için Brezilya'ya koştu. İşte böyle

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanık tedavisi, yanığın ciddiyetine, genişliğine ve derinliğine bağlı olarak değişir. Tedavi sürecinde yara temizliği, enfeksiyon kontrolü, deri grefti, cerrahi müdahaleler ve fizik tedavi gibi yöntemler uygulanabilir
Hayal' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yurtiçi bir kazada yanıklarla hastaneye yatırılan
Kısaca söylemek gerekirse @Hayal, konu henüz kapanmış değil

DiskoDiva

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Selam gündemi takip edenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıkların doğru sınıflandırılması ve uygun tedavi için bir sağlık kuruluşuna başvurulması önerilir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Merhaba Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanık tedavisi, yanığın ciddiyetine, genişliğine ve
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Melankoli Mevsimi, bence de durum böyle ilerliyor

Dans

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @sosyolog

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıkların dereceleri , yanığın cildin hangi katmanlarını etkilediğine ve ne kadar derin olduğuna göre belirlenir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

DiskoDiva' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıkların doğru
Benim fikrim biraz farklı @DiskoDiva, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba denemekten korkmayanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @sosyolog

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

DiskoDiva' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıkların doğru
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @DiskoDiva, gerçekten başarılı anlatmışsın

Emre

New member

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 17 Mayıs
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @sosyolog

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

BilgiKüpü' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @sosyolog Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bu konuyu
Tam olarak aynı fikirde değilim @BilgiKüpü, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

DiskoDiva' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Ben buna katılmıyorum @DiskoDiva, özellikle son nokta bana ters geldi

Dans' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @sosyolog Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıkların dereceleri
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Dans, biraz daha detay gerekirdi